Coaching door en voor jongeren

Kies je eigen coach

Geen indicatie nodig

Hulp nodig bij het vinden van een studie? Vraag het de experts van Update Arnhem. Zij kunnen je helpen bij het maken van een keuze. Ook weten ze wat erbij komt kijken als je je wilt aanmelden voor een studie.

Volg je een studie en heb je net dat beetje ondersteuning nodig om die af te maken? Ook daar zijn de experts van Update goed in. Niet lang geleden zaten ze zelf op school en hebben ze hun opleiding afgemaakt. Sommigen zitten zelfs nog in het laatste jaar van hun studie en weten precies hoe jij je voelt.

Je wilt werk, parttime, fulltime, maakt niet uit. Het lukt je alleen niet. Dat kan aan van alles liggen. Waar het aan ligt, maakt de experts van Update niets uit. Ze weten namelijk allemaal hoe het is om werk te zoeken. En het is ze allemaal in ieder geval één keer gelukt: ze werken bij Update. Samen met hen kan je:
- nagaan wat je wilt doen als baan
- bespreken wat je daarvoor nodig hebt
- een CV maken op de computer
- vacatures zoeken
- een motivatiebrief maken die echt bij je past
- uitvinden wat je wel en niet lukt

Dit kan ook gelden voor een stage of vrijwilligerswerk.

Soms gaat het niet alleen maar om het vinden van een studie of een baan. Soms weet je gewoon niet wat je wilt. Of is het nodig dat er eerst andere problemen worden opgelost, voordat je die gedroomde studie kan volgen of een leuke baan kan accepteren. Ook daar weten de experts van Update raad mee. Ze luisteren naar je, praten met je en als het nodig is, gaan ze met je op zoek naar passende hulpverlening.