Shona

Hoi!

Mijn naam is Shona. Ik kom uit een klein dorpje naast Doetinchem maar woon nu in Arnhem.
Ik zit in het laatste jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie aan de HAN in Nijmegen.

Ik loop wel eens tegen dingen aan die moeilijk alleen op te lossen zijn, jij vast ook. Ik denk namelijk dat het heel normaal is dat je het af en toe even niet meer weet.
Soms is het fijn om dan met iemand over die ‘struggles’ te praten zonder dat je daarover geoordeeld wordt. Ik vind het als jongerencoach daarom ook heel belangrijk om onbevooroordeeld naar jouw verhaal te luisteren en je niet meteen een oplossing te geven.

Graag wil ik je meegeven dat het helemaal niet erg is om keuzes te maken in je leven die achteraf niet de juiste blijken te zijn. Of het nou gaat om school, werk of iets anders: Je kunt overal van leren. Door te leren van je fouten kun je jezelf ontwikkelen en juist daar wil ik jou graag bij helpen.

We zijn allebei jong(ere) en dat heeft een groot voordeel. Je kunt mij als een gelijk persoon zien en zo zal ik ook met jou om gaan. Ik zal écht niet proberen de ‘wijze psychologe’ uit te hangen. Het is jouw leven dus jij hebt volledig de regie in handen. Ik zal je wél tips/ handvatten geven en je proberen een duwtje in de juiste richting te geven!

Specialisme:
Ik ben kan goed luisteren, ben betrouwbaar en ondernemend. Ik kijk er naar uit om je te leren kennen!

Contact:
Via de email (shona@updatearnhem.nl) of via het algemene nummer van Update 06 11 91 97 33 kan je een bericht voor me achterlaten. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Of meld je aan via het formulier waar je jouw voorkeur voor mij of een van de andere coaches kan aangeven.