Maura

Fijn dat je een kijkje neemt op onze website! Ik ga mezelf even kort voorstellen.

Ik ben Maura, 23 jaar en vorig jaar afgestudeerd. Na een tijd werkzaam te zijn geweest in mijn vakgebied (marketing) vond ik het tijd voor verandering. Ik miste het persoonlijke aspect en voelde de behoefte om anderen te helpen. Zo kwam ik terecht bij Update waarbij ik vol enthousiasme aan de slag kan als jongerencoach. In het dagelijkse leven ben ik vaak in de sportschool of bij vrienden en familie.

Wat kan je van mij verwachten? Als eerst wil ik je zeggen: het is echt niet erg als je niet precies weet wat je wilt in het leven. Er zijn zoveel mensen (zowel jong als oud) die daar geen duidelijk beeld van hebben. Ik wil jou, jouw levensverhaal en jouw kwaliteiten en doelen leren kennen. Dit zodat ik jou kan begeleiden in de zoektocht naar een passende baan of studie. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je weet dat je alles met mij kan en mag bespreken. Ik ben een open boek en jij bent vrij om te delen wat er op je hart ligt.

Ik wil je motiveren, inspireren en pushen om het beste uit jezelf te halen. Elke dag is een nieuwe dag waarin jij stappen vooruit kunt zetten. Dus wacht niet langer en stuur mij een bericht! Het leven is om te leren en om nieuwe kansen aan te gaan zodat je jezelf blijft ontwikkelen.

Contact:
Via de email (maura@updatearnhem.nl) of via het algemene nummer van Update 06 11 91 97 33 kan je een bericht voor me achterlaten. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Of meld je aan via het formulier waar je jouw voorkeur voor mij of een van de andere coaches kan aangeven.