Lan Lan

Hoi,

​Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Lan Lan en ik studeer momenteel Toegepaste Psychologie in Nijmegen. Ik voetbal graag en probeer op vrijdagavond (!) een woordje Chinees te leren spreken. Dit omdat ik ben opgegroeid in een Nederlands pleeggezin, maar ook nog contact heb met mijn Chinese familie.

Als iemand me om advies vraagt, zeg ik altijd: zolang je maar je eigen ding doet, op jouw tempo, dan komt het allemaal goed. En toch heb ik dit zelf niet altijd gedaan. Ik leefde zoals van me werd verwacht. Nou, dat is niet écht aan te raden.. Luister naar jezelf, want je weet het hartstikke goed!

Genoeg over mij. Ik ben benieuwd naar wie jíj bent en wat jíj leuk vindt om te doen. Als je hier niet 1,2,3 een antwoord op hebt, is dat helemaal niet erg. Er is ook zó veel keus. Hoe weet je nou wat voor werk, stage of opleiding bij je past? En waar je goed in bent? Ik ga graag samen met jou op zoek naar antwoorden. Want ik weet zeker dat de antwoorden in je zitten, we moeten ze alleen nog vinden.

Weet je al wel wat je wilt? Wat fijn! Maar weet je niet zo goed hoe nu verder? Dan ben ik er om je een duwtje in de juiste richting te geven.

​Specialisme:
 Iedereen is welkom. In het contact vind ik het belangrijk dat je lekker jezelf kan zijn. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen!

Contact:
Via de email (lanlan@updatearnhem.nl) of via het algemene nummer van Update 06 11 91 97 33 kan je een bericht voor me achterlaten. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Of meld je aan via het formulier waar je jouw voorkeur voor mij of een van de andere coaches kan aangeven.