Kimberly

Hi there,

Ik ben Kimberly en ik woon in Arnhem. Ik ben opgeleid in het toerisme en heb hier ook in gewerkt. Wat me zo aantrekt in het vak toerisme, behalve het reizen naar mooie landen obviously:), is het menselijke aspect. De kans om te leren van andere culturen en te kijken waar overeenkomsten zijn, of verschillen. Leren dat je niet (altijd) af moet gaan op z’n eigen referentiekader. It’s all about breaking stereotypes!

Speaking of breaking stereotypes, toen ik op jonge leeftijd van Curacao naar Presikhaaf verhuisde, beleefde ik in mijn tiener jaren een ware identiteit crisis. Ik snapte er niets meer van! Ik stelde mezelf de vraag: wie ben ik eigenlijk? Waar sta ik voor? En, wat wordt er van mij verwacht? Verwachtingen van geëmigreerde ouders kunnen zwaar wegen; de druk om te presteren hoog. Zij zijn (of jij bent!) immers niet voor niks naar Nederland gekomen.

Grote vraagstukken als, waar hoor ik bij? Wat is mijn identiteit, of, wat wordt er van mij verwacht in dit land? Kunnen je positieve stappen naar de toekomst in de weg staan. Zeker als je nog maar net in Nederland bent.
Als jij met dit soort vragen zit, of welk vraag dan ook, en je zoekt een coach die samen met jou op zoek gaat naar oplossingen, dan kan je contact met mijn opnemen. My door is always open.

Specialisme:
Keepin’ it international! Zoals je misschien al gemerkt hebt spreek ik naast Nederlands graag Engels.
Maar ik kan mezelf ook in het spaans en indien nodig papiaments verstaanbaar maken.

Contact:
Via de email (kimberly@updatearnhem.nl) of via het algemene nummer van Update 06 11 91 97 33 kan je een bericht voor me achterlaten. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Of meld je aan via het formulier waar je jouw voorkeur voor mij of een van de andere coaches kan aangeven.