Jasmijn

Hoi,

Mijn naam is Jasmijn en ik ben 20 jaar. Ik ben tweedejaars studente van Maatschappelijk Werk en Dienstverlening in Nijmegen en ik loop stage bij Update. Daarnaast werk ik in de horeca en vind ik het leuk om mijn vrije tijd met mijn vriendinnen door te brengen.

Voordat ik Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ging studeren, heb ik 1,5 Pabo gestudeerd. Ik ben erachter gekomen dat dit niet bij mij paste en ik ben daarom een andere studie gaan doen.

Als puber ben ik tegen een aantal dingen aangelopen en dat gebeurt nu nog. Het is dan fijn om daarover te kunnen praten met iemand anders. Ik wil je daarom ook meegeven, dat je je niet hoeft te schamen voor je problemen! Ik wil jou de veiligheid bieden, zodat je je verhaal kan doen bij mij. Samen met jou wil ik kijken naar wat we kunnen doen, zodat jij weer een stap verder komt.

Contact:
Via de email (jasmijn@updatearnhem.nl) of via het algemene nummer van Update 06 11 91 97 33 kan je een bericht voor me achterlaten. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.