Danny

Wie ben ik als coach en wat is mijn aanpak?

Mijn naam is Danny en ik volg de studie Toegepaste Psychologie in Nijmegen. Ik zit in het 4de jaar. Ik ben psychologie gaan studeren, omdat ik mensen graag wil helpen. Dat kan van een complex probleem naar een klein duwtje in de rug zijn. Vooral het coachen spreekt mij erg aan in de psychologie. Samen gaan we opzoek naar wat jou helpt.

Zelf heb ik al een aantal tegenslagen gehad en hierdoor ben ik mij nog meer gaan verdiepen in het coachen. Ik zoek altijd de positieve kant op. Er is altijd een weg en soms ligt hij niet altijd voor de hand of is hij moeilijk te zien maar hij is er altijd. Samen kunnen we ervoor zorgen dat hij ook voor jou zichtbaar wordt.

Wat kun je verwachten van mij als coach? Ik heb een goed inlevingsvermogen door de ervaringen die ik heb gehad en ik kan goed luisteren. Je kunt altijd bij mij terecht hoe moeilijk het soms is. Samen gaan we opzoek naar oplossingen.

Specialisme: 

Van de gebeurtenissen uit mijn verleden en de kennis vanuit mijn studie, kan ik me bij vele situaties een goed beeld krijgen en je hierbij helpen. De deur staat altijd open!

Contact:
Via de email (danny@updatearnhem.nl) of via het algemene nummer van Update 06 11 91 97 33 kan je een bericht voor me achterlaten. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Of meld je aan via het formulier waar je jouw voorkeur voor mij of een van de andere coaches kan aangeven.