Bram

Hallo! Mijn naam is Bram, ik ben 26 jaar en woonachtig in Arnhem. De afgelopen jaren ben ik als zelfstandig ondernemer aan het werk geweest. Hier ben ik voornamelijk met mijn handen bezig geweest en heb ik gehandeld in oude meubels. Zelf ben ik (nog) niet in het bezit van een diploma, maar ik ben hier wel actief mee bezig. Verder sport ik graag en ben ik bezig met gezonde voeding!

Mijn leven heeft een aantal flinke tegenslagen gekend. Door de strijd hiermee aan te gaan ben ik een stuk verder gekomen in mijn ontwikkeling en heb ik veel inzichten gekregen over het leven. Graag zou ik deze inzichten delen met andere zoals deze ook met mij gedeeld zijn.

Soms kan het leven op een stapeling van gebeurtenissen en dergelijke prikkels moeilijk zijn om het overzicht te bewaren. Wat ik graag samen met jou zou willen doen is om een helder beeld te schetsen van waar jij nu staat. Zo nodig oplossingen te vinden voor problemen en om samen op zoek te gaan naar wat jij graag zou willen gaan doen.

Mocht je graag door mij gecoacht willen worden, stuur dan een gerust een berichtje. Dan gaan wij samen aan de slag!

Contact:
Via de email (bram@updatearnhem.nl) of via het algemene nummer van Update Arnhem 06 11 91 97 33 kan je een bericht voor me achterlaten. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.