Bastiaan

Hoi mijn naam is Bastiaan, ik heb Beeldende Kunst en Grafisch Ontwerp gestudeerd aan de Kunstacademie in Den Bosch en ben woonachtig in Arnhem.

Ik heb een heel afwisselend leven met veel verhalen waar ik kracht en inspiratie uit haal. Naast de kunst- en cultuursector waar ik in werk, ben ik jaren teamleider geweest bij de Albert Heijn. Daar heb ik heel veel inspirerende jongeren ontmoet met allemaal hun eigen verhaal. In deze jaren ben ik begonnen met coachen.

Door mijn achtergrond als teamleider ben ik veel diverse en bijzondere levensverhalen tegengekomen. Één ding hadden ze allemaal gemeen, dat was het zoeken en vinden naar hun innerlijke kracht die hun verder helpt in het leven.
Ik luister heel graag naar jouw verhalen en waar jij blij van wordt. Dit kunnen hele kleine praktische dingen zijn maar ook zaken waarvan jij droomt.

De deur staat bij mij altijd open en samen gaan we op zoek naar hetgeen waarvan jij gelukkig wordt. Zelf ben ik ook heel lang zoekende geweest, dit is helemaal niet erg. Mijn leven bestond uit veel ups en downs; de scheiding van mijn ouders, lastige periodes op school, het even niet meer weten, ik ken het allemaal. Mede hierdoor heb ik veel levenservaring opgedaan en ik bied jou graag een luisterend oor.

Leren doe je van elkaar, door naar elkaar te luisteren en elkaar te inspireren.
Ik ga heel graag met je op verkenning en samen zullen we vinden waar je naar op zoek bent!

Specialisme:
Ik heb een groot netwerk in de kunst en cultuur maar ook in het “Arnhemse”.
Dit zijn o.a. veel jonge initiatiefnemers en gepassioneerde mensen die hun droom najagen. Ik ben te typeren als een nieuwsgierig en leergierig persoon. Ook kan ik heel goed luisteren en neem ik de tijd voor je.

Contact:
Via de email (bastiaan@updatearnhem.nl) of via het algemene nummer van Update 06 11 91 97 33 kan je een bericht voor me achterlaten. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Of meld je aan via het formulier waar je jouw voorkeur voor mij of een van de andere coaches kan aangeven.