Osama

Hoi!
Mijn naar is Osama. Ik ben 27 jaar. Ik kom uit Syrië. Ik ben sinds ongeveer 3.5 jaar in Nederland. Ik heb in Syrië economie op de universiteit gestudeerd maar vanwege de oorlog kon ik mijn opleiding niet afmaken. Ik heb economie gekozen omdat wijn in Syrië afhankelijk van onze cijfers zijn. Je kan niet zelf kiezen, je hebt een bepaalde opleidingen hiervan moest ik kiezen, economie was niet mijn droom opleiding. Toon ben ik Nederland binnen gekomen besloot ik om mijn dromopleiding (ICT) te gaan volgen en hiervoor ben ik nog bezig met mijn taalkundig. Ik zit nu op de HAN om een aantal schakel vakken te volgen zo bereid ik mezelf voor deze opleiding en ik ben van plan dat ik dit jaar ICT-opleiding gaan volgen.

Ik heb van mijn vader geleerd dat de eerste stap de moeilijkste is bijvoorbeeld als klein kind dat gaat fitsen leren voor de eerste keer gaat ie vallen en gaat weer op staan en weer vallen tot dat ie niet meer gaat vallen en van elke keer heeft ie pijn gehad maar ook wat geleerd. Het maakt niet wanneer en waar ge je vallen maar wat wel uit maakt dat je er iets van kan leren.

Wat kan je van mijn verwacht als jongerencoach? Dat ik niet jouw coach zou zijn maar wel jouw supporter. Ik ga je niet vertellen wat je moet of kan doen want wij gaan het samen doen. Wij gaan samen jouw doel bereiken.

Specialisme: Ik kan heel goed luisteren, you can trust me, wij hier allen twee om van elkaar te leren, Ik leer van je en je van mij.

 

Contact:
Via de email (osama@updatearnhem.nl) of via het algemene nummer van Update 06 11 91 97 33 kan je een bericht voor me achterlaten. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Of meld je aan via het formulier waar je jouw voorkeur voor mij of een van de andere coaches kan aangeven.