Actueel

Summerschool
-21 juni 2018

Het team van Update Arnhem bestaat uit enthousiaste en leergierige coaches. Samen hebben we een hoop kennis in huis en het zou jammer zijn als we dat niet met elkaar delen. Dus dit jaar organiseren we voor de zomervakantie Summerschool. We geven elkaar trainingen en workshops over onderwerpen waar we meer van weten. Op dit moment houden we dit intern, maar wie weet wat voor mogelijkheden er in de toekomst zijn. Omdat ik trots ben op wat Update Arnhem in huis heeft, presenteer ik hierbij het programma.

Download het hier Summerschool (154 downloads)

 

Vacatures!
- 28 mei 2018

Na de zomer hebben we ruimte voor een Projectondersteuner en een Statushouder die als jongerencoach aan de slag wil. Mooie functies, dus reageer of geef het door aan iemand waarvan je denkt dat die daarvoor in aanmerking komt.

 

Een eigen plek!
- 3 mei 2018

Update Arnhem heeft vanaf 1 mei een eigen plek, midden in het centrum van Arnhem. Vergaderingen, trainingen, overleggen, groepsbijeenkomsten vinden binnenkort plaats op Nieuwstad 70-1. Het is ook een werkplek voor de teamleden en een plaats waar we onze ontwikkeling kunnen vasthouden. En de gesprekken met de jongeren? Waar de jongeren willen!

 

BruistFestival!
- 13 april 2018

Morgen is Update Arnhem ook aanwezig op het BruistFestival, een initiatief van De Leefbaarheidsalliantie! Veel plezier morgen!

 

MeetUp 026
- 10 april 2018

Wat een succes wat de MeetUp 026! Samen met netwerkpartners Yes & You, Boxing by Kasap en EcoVrede organiseerden Miranda van der Steen en de coaches van 2GetThere de netwerkpresentatie in de boksschool van Boxing by Kasap aan de Leemansweg. Lekker eten, interactieve presentaties en veel netwerken!

 

Insta!
- 5 april 2018

Update Arnhem vind je nu ook op Instagram. Volg ons op updatearnhem.